Witam wszystkich bardzo serdecznie - forum czytuje od dłuższego czasu, a obecnie "nadejszła ta wielkopomna chwila" - by w końcu się przywitać, bo podglądać bez słowa to nieładnie.
Jestem bardzo początkującym motocyklistą, więc zapewne nie raz "zabłysnę" jakąś głupotą, obecnie czekam na plastik - dwa dni temu po prawie rocznym kursie* udało mi się zdać egzamin (2 podejście).
O ile ja jestem mocno początkujący, tak moja Devilka 650, już z niejednego szlaku kurz połykała - jej poprzednim właścicielem był mój bardzo dobry przyjaciel, członek tego forum - czyli Sławek "Derry". I to on lekturę tego forum uczynił dla mnie obowiązkowym - oraz zaraził tym motocyklem
* urok pracy w turystyce, gdzie większość sezonu spędzałem poza krajem i na jazdy kursowe nie było czasu....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum