Witam wszystkich bardzo serdecznie - forum czytuje od dĹuĹźszego czasu, a obecnie "nadejszĹa ta wielkopomna chwila" - by w koĹcu siÄ przywitaÄ, bo podglÄ daÄ bez sĹowa to nieĹadnie.
Jestem bardzo poczÄ tkujÄ cym motocyklistÄ , wiÄc zapewne nie raz "zabĹysnÄ" jakÄ Ĺ gĹupotÄ , obecnie czekam na plastik - dwa dni temu po prawie rocznym kursie* udaĹo mi siÄ zdaÄ egzamin (2 podejĹcie).
O ile ja jestem mocno poczÄ tkujÄ cy, tak moja Devilka 650, juĹź z niejednego szlaku kurz poĹykaĹa - jej poprzednim wĹaĹcicielem byĹ mĂłj bardzo dobry przyjaciel, czĹonek tego forum - czyli SĹawek "Derry". I to on lekturÄ tego forum uczyniĹ dla mnie obowiÄ zkowym - oraz zaraziĹ tym motocyklem
* urok pracy w turystyce, gdzie wiÄkszoĹÄ sezonu spÄdzaĹem poza krajem i na jazdy kursowe nie byĹo czasu....
Witam KolegÄ po starej znajomoĹci no i do zobaczenia na jakimĹ zlocie.
Heh tak wĹaĹnie zobaczyĹem kiedyĹ TwĂłj nick i zaczÄ Ĺem siÄ zastanawiaÄ "czy to ten Crew?" a kiedy zobaczyĹem wpis o fetorze etc. to juĹź byĹem pewien
Do zobaczenia
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum