Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 555 Skąd: Grodzisk M./Wro
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 00:48
dopiero co załatwiłem rejestrację,bo z Niemiec sprowadzony,przejechałem na razie 400km.Po przeczytaniu różnych tematów na forum zauważyłem dwie typowe przypadłości:słychać kosz sprzęgłowy i wskaźnik temp.-ledwo wychyla się ponad C.NTV pali 5l,oporem leci 185km/h.zdjęcia staram się zamieścić
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 02:16
Witam! Wszystko, co każdemu mówiłem na dzień dobry, panowie już powiedzieli (Przesnysz i zdjęcia ) więc pozostaje mi dorzucić, że kosz sprzęgłowy, to żadna przypadłość... Moim zdaniem raczej źle wyregulowane sprzęgło, albo tarcze do wy miany... Powiedz jaki przebieg ma Twoja sztuka, bo wydaje mi się, że po przekroczeniu 50 tyś km (oczywiście zależy od ridera) warto zacząć myśleć o nowym sprzęgle... Temperatura, to też żadna przypadłość... Jak trafisz na korek, gdzie ni cholery nie będzie dało się przecisnąć, to możesz się przekonać, że wentylator na chłodnicy jest sprawny Dodam jeszcze, że po przejechaniu 400km nie miał bym odwagi, żeby sprawdzać ile świeżo zakupiony motocykl wyciąga...
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 03:01
No tak... Na kręcenie licznika nie wziąłem poprawki :/ Ale jeżeli rok 93, to albo już się obrócił, albo cofany... Tak, czy inaczej dla mnie przebieg mało realny... Niestety tak to już bywa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum