witam wszystkich. Mam na imie Adam jestem z Chorzowa woj.śląskie jestem szczęsliwym posiadaczem hondy NTV Deauville z 1998r od 06.2014r. Przesiadłem sie z choppera Rometa 150 cm ,który był jako pierwszy mój motocykl Jak to tej pory maszyna spisuję sie świetnie i oby tak dalej na tą chwile ma 54200 km przebiegu i ciągle rośnie. Hondą dojeżdzam do pracy a w weekendy małe wypady za miasto i jeśli czas pozwoli to pisać chętnie pośmigam ,bo jak to mówią w kupie siła.pozdrawiam i szeroości. Adam
witam. dzięki za powitanie i cenne rady. na mojej ntv-ce nie cisne wiecej niz 100-120km nie powiem raz sprawdziłem i 160km tyle mi wystarczyło, ale ja tak uwazam to jest motor do spokojnej jazdy a nie scigacz i nie ma co szalec.SZKODA ŻYCIA I MOTORU:).pozdrawiam LWG Adam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum