witam wszystkich. Mam na imie Adam jestem z Chorzowa woj.ĹlÄ skie jestem szczÄsliwym posiadaczem hondy NTV Deauville z 1998r od 06.2014r. PrzesiadĹem sie z choppera Rometa 150 cm ,ktĂłry byĹ jako pierwszy mĂłj motocykl Jak to tej pory maszyna spisujÄ sie Ĺwietnie i oby tak dalej na tÄ chwile ma 54200 km przebiegu i ciÄ gle roĹnie. HondÄ dojeĹźdzam do pracy a w weekendy maĹe wypady za miasto i jeĹli czas pozwoli to pisaÄ chÄtnie poĹmigam ,bo jak to mĂłwiÄ w kupie siĹa.pozdrawiam i szerooĹci. Adam
witam. dziÄki za powitanie i cenne rady. na mojej ntv-ce nie cisne wiecej niz 100-120km nie powiem raz sprawdziĹem i 160km tyle mi wystarczyĹo, ale ja tak uwazam to jest motor do spokojnej jazdy a nie scigacz i nie ma co szalec.SZKODA ĹťYCIA I MOTORU:).pozdrawiam LWG Adam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum