Witaj w najlepszym miejscu w sieci!!!
Może przyjedziecie odwiedzić mnie na śląsku i jakoś wpłyniecie na moją małżowinkę, żeby ją przekonać do motocyklizmu? A twój małż dopiero zrobi się zazdrosny i niespokojny, jak będziesz już swoje moto miała....
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
... lepiej szybko łap za słowa, bo jeszcze się rozmyśli
Witaj LwG
No jakbyś wykrakał - temat jakoś ucichł
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:15 ]
Arkadio napisał/a:
Hejo!
Moto jak moto ale czy szpilki masz? Pamiętaj '45
Co niektórzy twierdzili, że to standardowy rozmiar
Bój się, bo znajdę takie! Obiecałam - będą... najwyżej z niuchającym paluchem
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:19 ]
Parabiker napisał/a:
Cześć Super, że się zalogowałaś
Crewna707 napisał/a:
Wychodzi na to, że kupujemy nowy motocykl! Mój i tylko mój
Hehe...no cóż... czas najwyższy
P.S. Łukasz to jednak mistrz dyplomacji... Genialny sposób aby namówić swoją kobietę do jazdy na motocyklu
Wiesz, ja w tym wszystkim wyczuwam jakiś podstęp... czy to aby na pewno motocykl dla mnie, czy nowa zabawka męża... że niby moja
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:23 ]
radzieckii napisał/a:
Już to zobaczyłem! Crewna na białej Devi
Jakikolwiek by nie był - wpraszam się na szkolenie Robisz takie dla takich co to nic kompletnie?
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:26 ]
Scotty_ napisał/a:
Witaj w najlepszym miejscu w sieci!!!
Może przyjedziecie odwiedzić mnie na śląsku i jakoś wpłyniecie na moją małżowinkę, żeby ją przekonać do motocyklizmu? A twój małż dopiero zrobi się zazdrosny i niespokojny, jak będziesz już swoje moto miała....
Jasne z nowym motocyklem czy bez, ze mną w roli kierowcy czy plecaczka - chętnie przekonamy małżowinkę do dwóch kółek
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 19, 2015 21:30
Jesteś wreszcie! Ależ się cieszę
PS. Sprzedam Hondę
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Pomógł: 23 razy Wiek: 47 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 23:32
W zeszłym roku znalazł się motocykl dla Łukasza, więc w tym roku Moja Droga nici ze Złotych Tarasów, Blue City i innych takich. Bierzesz ciuch motocyklowy i jazda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum