Witaj w najlepszym miejscu w sieci!!!
MoĹźe przyjedziecie odwiedziÄ mnie na ĹlÄ sku i jakoĹ wpĹyniecie na mojÄ maĹĹźowinkÄ, Ĺźeby jÄ przekonaÄ do motocyklizmu? A twĂłj maĹĹź dopiero zrobi siÄ zazdrosny i niespokojny, jak bÄdziesz juĹź swoje moto miaĹa....
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
... lepiej szybko Ĺap za sĹowa, bo jeszcze siÄ rozmyĹli
Witaj LwG
No jakbyĹ wykrakaĹ - temat jakoĹ ucichĹ
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:15 ]
Arkadio napisał/a:
Hejo!
Moto jak moto ale czy szpilki masz? PamiÄtaj '45
Co niektĂłrzy twierdzili, Ĺźe to standardowy rozmiar
BĂłj siÄ, bo znajdÄ takie! ObiecaĹam - bÄdÄ ... najwyĹźej z niuchajÄ cym paluchem
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:19 ]
Parabiker napisał/a:
CzeĹÄ Super, Ĺźe siÄ zalogowaĹaĹ
Crewna707 napisał/a:
Wychodzi na to, Ĺźe kupujemy nowy motocykl! MĂłj i tylko mĂłj
Hehe...no cóş... czas najwyşszy
P.S. Ĺukasz to jednak mistrz dyplomacji... Genialny sposĂłb aby namĂłwiÄ swojÄ kobietÄ do jazdy na motocyklu
Wiesz, ja w tym wszystkim wyczuwam jakiĹ podstÄp... czy to aby na pewno motocykl dla mnie, czy nowa zabawka mÄĹźa... Ĺźe niby moja
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:23 ]
radzieckii napisał/a:
JuĹź to zobaczyĹem! Crewna na biaĹej Devi
Jakikolwiek by nie byĹ - wpraszam siÄ na szkolenie Robisz takie dla takich co to nic kompletnie?
[ Dodano: Sro Lut 18, 2015 21:26 ]
Scotty_ napisał/a:
Witaj w najlepszym miejscu w sieci!!!
MoĹźe przyjedziecie odwiedziÄ mnie na ĹlÄ sku i jakoĹ wpĹyniecie na mojÄ maĹĹźowinkÄ, Ĺźeby jÄ przekonaÄ do motocyklizmu? A twĂłj maĹĹź dopiero zrobi siÄ zazdrosny i niespokojny, jak bÄdziesz juĹź swoje moto miaĹa....
Jasne z nowym motocyklem czy bez, ze mnÄ w roli kierowcy czy plecaczka - chÄtnie przekonamy maĹĹźowinkÄ do dwĂłch kĂłĹek
Wiek: 45 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 19, 2015 21:30
JesteĹ wreszcie! AleĹź siÄ cieszÄ
PS. Sprzedam HondÄ
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 23:32
W zeszĹym roku znalazĹ siÄ motocykl dla Ĺukasza, wiÄc w tym roku Moja Droga nici ze ZĹotych TarasĂłw, Blue City i innych takich. Bierzesz ciuch motocyklowy i jazda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum