Witam,
choÄ nie wiem czy wypada tak uroczyĹcie siÄ witaÄ na tym etapie .Jestem ĹwieĹźakiem bez Ĺźadnego motocykla, jeszcze. Do niedawna bym nie pomyĹlaĹ, Ĺźe mogĹbym tu trafiÄ, a później siÄ rejestrowaÄ, ale staĹo siÄ . Szukam dla siebie motocykla gĹĂłwnie w trasÄ bliĹźszÄ poza miasto, rzadziej w dalszÄ , ze wzglÄdu na wyraĹşnie ograniczony budĹźet i mĂłj wzrost, w zasadzie wyĹÄ cznie na sucho wyselekcjonowaĹem kilka modeli, ale praktycznie rozglÄ daĹem siÄ przede wszystkim za banditem 600. I mimo, Ĺźe od poczÄ tku jakos nie zwracaĹem uwagi na Deauville'a, z biegiem czasu krok po kroku zaczÄ Ĺem siÄ jednak do niego zbliĹźaÄ. DziĹ na podstawie samej teorii i bodĹşcĂłw wizualnych jakich dostarczajÄ mi filmy i zdjÄcia, pokuszÄ siÄ o stwierdzenie, Ĺźe chciaĹbym byÄ jego posiadaczem. Zobaczymy z biegiem czasu czy siÄ sprawdzi. Pozdrawiam
Na tym forum bardziej niĹź rodzaj motocykla liczÄ siÄ ludzie i pasja do motocykli. ByÄ moĹźe niedĹugo staniesz siÄ posiadaczem NTV-ki, a pĂłki co POWITAÄ na pokĹadzie. LwG.
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
CzeĹÄ
Lepiej wczeĹniej dowiedzieÄ siÄ o sprzÄcie wszystkiego niĹź kupiÄ z gorÄ cÄ gĹowa i nie mieÄ radoĹci z jazdy.
Powodzenia w poszukiwaniach.
Wysłany: Pią Sty 16, 2015 22:04
Kupuj Deauville'a ... nie bÄdziesz ĹźaĹowaĹ
TeĹź daĹem siÄ namĂłwiÄ na ten sprzÄt w zeszĹym roku i juĹź 6tys km zrobiĹem, super maszynka, radoĹÄ z jazdy zapewniona. To motocykl ktĂłry wiele wybacza ... chyba, Ĺźe lubisz ostre maszyny.
Hey, ja teĹź "dojrzewaĹem" do tego modelu. JeĹźeli mĂłgĹbym Ci coĹ doradziÄ (mĂłj staĹź na Devi jest krĂłtki) to na pewno przymierz siÄ na Ĺźywo ,przynajmniej "na sucho" do modelu, jego wagi. Na pewno mile rozczaruje Ciebie wygoda, natomiast mi pierwsze negatywne wraĹźenie zrobiĹo "postawienie" go na "nóşki", ba jak go kupiĹem podjechaĹem pod garaĹź, zatrzymaĹem siÄ na trawie, to wrÄcz pomyĹlaĹem sobie: OK, fajnie masz motor, ale kto ci teraz pomoĹźe go "zaparkowaÄ" na zielonym . Ale udaĹo siÄ, najtrudniejszy jest pierwszy raz, a potem to z gĂłrki. Motorek fajnie siÄ prowadzi, trzeba go jednak wyczuÄ i lepiej dĹuĹźej ostroĹźnie jeĹşdziÄ, jak krĂłcej udajÄ c "twardziela". Powodzenia w poszukiwaniach i rozwagi po nabyciu "motka".
RÄkÄ i nogÄ podpisuje siÄ pod przedmĂłwcami
DodaĹbym niskie bardzo koszty utrzymania i serwisowania (wiÄkszoĹÄ moĹźesz zrobiÄ sam, tylko na plastiki bÄdziesz klÄ Ĺ ) i tanie czÄĹci
Z resztÄ jakie czÄĹci, rzadko psuje siÄ coĹ powaĹźnego, najczÄĹciej to pierdoĹy wiÄc co tu gadaÄ - bierz i siÄ ciesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum