Witam wszystkich posiadaczy NTV 650 i Deauvilla. Moze kto pomoĹźe mi w znalezieniu (kupnie, zdobyciu) instrucji obsĹugi bo od zeszĹego roku mam Deauvilla 650 a nie mam Ĺźadnej instrukcji do takiej bieĹźÄ cej obsĹugi typu, oleje, ĹźarĂłwki, Ĺwiece, pĹyny etc..... BÄdÄ wdziÄczny i zobowiÄ zany za pomoc. MĂłj mail to http://www.suzuki.is/Acce...oh/SV55S29N.jpg GG 7859758 Pozdrawiam
... ja w tej samej sprawie tj. poszukujÄ serwisĂłwki do Deauvillki rocznik 2002.
Te linki to nie serwisĂłwka lecz instrukcja obsĹugi...
Gdyby ktoĹ namierzyĹ serwisĂłwkÄ (ksiÄ ĹźkÄ napraw) do tego moto lub jÄ posiadaĹ, to jestem niÄ zainteresowany. ZnalazĹem jakiĹ link chyba na potrugalskich stronach internetowych ale po rozpakowaniu nie otwiera siÄ w peĹni - chyba uszkodzony jest plik ĹşrĂłdĹowy ...
Mam ĹciagniÄte na dysk wszystko co tam jest za pomocÄ programu Webcopier.
I teĹź szukam instrukcji jakiejĹ normalnej do Devillki , myĹlaĹem nad zakupem tej w jÄzyku niemieckim, ale moja znajomoĹÄ tego jÄzyka nie obejmuje sĹownictwa technicznego, a siedzenie ze sĹownikiem to mi jakoĹ nie pasuje.
Wiem Ĺźe wiele rzeczy moĹźna stosowaÄ bezpoĹrednio z serwisĂłwek od poprzedniczek Deauvillki - ale nie wszystko - fajnie byĹo by mieÄ serwisĂłwkÄ do konkretnego modelu ...
punio [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 04:40
Sie tak zastanawiam.. Generalnie az do bodaj 2007 roku devilka silnikowo byla identyczna z wczesniejszymi ntv. Potem rozwiercili jej cylindry. Podejrzewam, ze w zwiazku z tym instrukcja od reverki bedzie pasowala w zakresie wszelkich prac konserwacyjnych.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 22:48
Mi teĹź tak siÄ wydaje. Róşnice muszÄ byÄ stosunkowo niewielkie, skoro nawet w wiÄkszoĹci przypadkĂłw instrukcje typu "haynes" itp. ĹÄ czÄ dwa modele motocykla w jednym opracowaniu.
Marshall [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 15:48
CiÄĹźko mi siÄ zgodziÄ z tym stwierdzeniem, Ĺźe silnik byĹ identyczny ze starszymi modelami NTV. WĹaĹnie ponoÄ od 2002 roku silnik jest przekonstruowany tj. byĹy jakieĹ zmiany w ukĹadzie korbowo-tĹokowym, co zmieniĹo in plus charakterystykÄ silnika. PoniĹźej wykres :
WidaÄ mniejsze wibracje i bardziej pĹaski ich przebieg w stosunku do MODELO ANTERIOR (poprzednie modele wedĹug sĹownika internetowego). Wykres pochodzi ze strony hiszpaĹskiej link parÄ postĂłw wyĹźej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum