Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:42
Witam na forum
maciekmateusz [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 12:44
siemka
masz PW
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 00:14
Witam i ĹźyczÄ udanych ĹowĂłw na DevciÄ, Jak na coĹ natrafiÄ dam oczywiĹcie znaÄ.
Zapraszam CiÄ do zapoznania siÄ z tematem spotkania w Przasnyszu to rzut kamieniem z Warszawy.
maciekxxxx [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 04:21
No i sie udaĹo!!!
Od dzisiaj jestem, mam nadzieje Ĺźe szczÄĹliwym... posiadaczem devilki 98r, kolorek zĹoty, przebieg 49tkm, z dodatkĂłw ma muzyke zrobionÄ , kufer centralny oraz szybke turystycznÄ .
WybraĹem siÄ po niÄ z przyczepkÄ i ĹÄ cznie pokonaĹem prawie 800km, ale mysle Ĺźe warto byĹo...myĹle bo sie nie znam na motorach wiÄc ten zakup to troche ruletka byĹa
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 08:30
Daj zdjÄcia Pochwal siÄ! Powiem szczerze, Ĺźe jeĹli jechaĹeĹ 400 km w jednÄ stronÄ po motocykl w ciemno, to rzeczywiĹcie ruletka... By z TobÄ ktoĹ, kto kuma sprzÄt!? I tak w ogĂłle skÄ d kupiĹeĹ DevilkÄ?
maciekxxxx [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:52
kupiĹem ze Starogradu Gdanskiego od kolesia ktĂłry wyglÄ daĹ na bardzo normalnego goĹcia ktĂłry teĹź podobno ĹmigaĹ na jakies zloty... 3 lata nim Ĺmigal.
KupiĹem tylko dlatego Ĺźe praktycznie wszystkie wady tego motocykla byĹy mi znane przed wyjazdem po niego, wĹaĹciciel pod tym wzlÄdem byĹ bardzo fair, tak samo jak z tym Ĺźe obiecaĹ Ĺźe za 2 dni napewno poczeka na mĂłj przyjazd.
Niestety kumpel z ktĂłrym bylem tez sie nie znaĹ nic na motocyklach wiÄc zakup w ciemno.
Zapomnialem jeszcze Ĺźe ma defektory nĂłg...ponoÄ praktyczne.
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 16:33
Spoko... W sumie ze zdjÄÄ niczego nie wnioskujÄ! Mam nadziejÄ, Ĺźe bÄdzie Ci dobrze sĹuĹźyĹa! Za ile w ogĂłle udaĹo siÄ jÄ kupiÄ (jeĹli moĹźna wiedzieÄ oczywiĹcie)? Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum