Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 11:42
Witam na forum
maciekmateusz [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 11:44
siemka
masz PW
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 23:14
Witam i życzę udanych łowów na Devcię, Jak na coś natrafię dam oczywiście znać.
Zapraszam Cię do zapoznania się z tematem spotkania w Przasnyszu to rzut kamieniem z Warszawy.
maciekxxxx [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 03:21
No i sie udało!!!
Od dzisiaj jestem, mam nadzieje że szczęśliwym... posiadaczem devilki 98r, kolorek złoty, przebieg 49tkm, z dodatków ma muzyke zrobioną, kufer centralny oraz szybke turystyczną.
Wybrałem się po nią z przyczepką i łącznie pokonałem prawie 800km, ale mysle że warto było...myśle bo sie nie znam na motorach więc ten zakup to troche ruletka była
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 07:30
Daj zdjęcia Pochwal się! Powiem szczerze, że jeśli jechałeś 400 km w jedną stronę po motocykl w ciemno, to rzeczywiście ruletka... By z Tobą ktoś, kto kuma sprzęt!? I tak w ogóle skąd kupiłeś Devilkę?
maciekxxxx [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:52
kupiłem ze Starogradu Gdanskiego od kolesia który wyglądał na bardzo normalnego gościa który też podobno śmigał na jakies zloty... 3 lata nim śmigal.
Kupiłem tylko dlatego że praktycznie wszystkie wady tego motocykla były mi znane przed wyjazdem po niego, właściciel pod tym wzlędem był bardzo fair, tak samo jak z tym że obiecał że za 2 dni napewno poczeka na mój przyjazd.
Niestety kumpel z którym bylem tez sie nie znał nic na motocyklach więc zakup w ciemno.
Zapomnialem jeszcze że ma defektory nóg...ponoć praktyczne.
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 15:33
Spoko... W sumie ze zdjęć niczego nie wnioskuję! Mam nadzieję, że będzie Ci dobrze służyła! Za ile w ogóle udało się ją kupić (jeśli można wiedzieć oczywiście)? Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum