Co prawda zaglÄ dam na Wasze forum juĹź od jakiegoĹ czasu i nawet zadaĹem kilka pytaĹ oraz prĂłĹb o pomoc (za ktĂłre skĹadam wielkie dziÄki), ale dopiero dziĹ poczuĹem siÄ "niemal godzien" przystÄ piÄ do grona Szanownych KoleĹźanek i KolegĂłw
DziĹ bowiem, staĹem siÄ zadowolonym posiadaczem piÄknej Devilki z 2011 roku. A piszÄ "niemal godzien", gdyĹź do peĹni szczÄĹcia i dumnego tytuĹu motocyklisty, brak mi kategorii A oraz wielu, wielu doĹwiadczeĹ (ale wszystko przede mnÄ ).
W zwiÄ zku z tym chciaĹem siÄ serdecznie i oficjalnie z Wami przywitaÄ, liczÄ c na poznanie ciekawych ludzi oraz dalszÄ pomoc, gdyĹź od kaĹźdego z Was mogÄ siÄ naprawdÄ sporo nauczyÄ.
P.S. Ta Honda, to mĂłj pierwszy w Ĺźyciu motocykl... (tak wiem, niektĂłrzy siÄ stukajÄ w czoĹo, ale nie chciaĹem nic innego)
kmieciuu: JeĹli chodzi o motoryzacyjne "brykanie", to moĹźemy po Rzeszowie i po okolicy, tylko ja na razie jeszcze nie pobrykam za duĹźo... No chyba, Ĺźe sobie dwa dodatkowe kĂłĹeczka po bokach dostawiÄ
MuszÄ koniecznie jakieĹ gmole wsadziÄ, bo aĹź siÄ bojÄ.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 14:53
Witamy
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum