Co prawda zaglądam na Wasze forum już od jakiegoś czasu i nawet zadałem kilka pytań oraz próśb o pomoc (za które składam wielkie dzięki), ale dopiero dziś poczułem się "niemal godzien" przystąpić do grona Szanownych Koleżanek i Kolegów
Dziś bowiem, stałem się zadowolonym posiadaczem pięknej Devilki z 2011 roku. A piszę "niemal godzien", gdyż do pełni szczęścia i dumnego tytułu motocyklisty, brak mi kategorii A oraz wielu, wielu doświadczeń (ale wszystko przede mną).
W związku z tym chciałem się serdecznie i oficjalnie z Wami przywitać, licząc na poznanie ciekawych ludzi oraz dalszą pomoc, gdyż od każdego z Was mogę się naprawdę sporo nauczyć.
P.S. Ta Honda, to mój pierwszy w życiu motocykl... (tak wiem, niektórzy się stukają w czoło, ale nie chciałem nic innego)
kmieciuu: Jeśli chodzi o motoryzacyjne "brykanie", to możemy po Rzeszowie i po okolicy, tylko ja na razie jeszcze nie pobrykam za dużo... No chyba, że sobie dwa dodatkowe kółeczka po bokach dostawię
Muszę koniecznie jakieś gmole wsadzić, bo aż się boję.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1797 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 14:53
Witamy
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum