Wysany: Czw Lis 21, 2013 11:18
radzieckii, RedGuy, Conrad,
Dziękuję za kolejne powitania.
Odpowiadam po kolei:
RedGuy, I Tobie zostało wybaczone radzieckii Prawko poszło za pierwszym razem. Za bardzo tego chciałam, żeby miało się nie udać!
Conrad Popieram! Lachony na motocyklach to bardzo pożądane zjawisko. Oby było nas jak najwięcej!
_________________ Wedug ostatnich sonday CBOSu 25% polskich nastolatkw optymistycznie patrzy w przyszo. Pozostae 75% nie ma pienidzy na narkotyki.
Wysany: Czw Lis 21, 2013 12:58
Arkadio napisa/a:
Lachony w ustach kobiety... Poruszające
Ja się poczułam poruszona, kiedy umówiłam się z grupą warszawską na wspólne latanie. Podjeżdżam, patrzę, kilku uśmiechniętych chłopa... słucham... i własnym uszom nie wierzę... wyłapałam tylko... ALE MA WIELKIE CYCKI!
Kilka chwil później dowiedziałam się, że mówili o powiększonych kufrach mojej krasuli
_________________ Wedug ostatnich sonday CBOSu 25% polskich nastolatkw optymistycznie patrzy w przyszo. Pozostae 75% nie ma pienidzy na narkotyki.
Pomg: 10 razy Wiek: 47 Doczy: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skd: spod Wrocawia
Wysany: Czw Gru 05, 2013 22:13
Intrygująca, ksywka i zapewne to co się za nią kryje!
Witamy w tym zwariowanym gronie!!!
Aaaaa i o jakąś fotkę poprosimy (cycków oczywiście - co to, tylko Warszawiakom wolno komentować?) .
Witam raz jeszcze i pozdrawiam ciepło!
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Moesz zacza pliki na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum