Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 11:18
radzieckii, RedGuy, Conrad,
Dziękuję za kolejne powitania.
Odpowiadam po kolei:
RedGuy, I Tobie zostało wybaczone radzieckii Prawko poszło za pierwszym razem. Za bardzo tego chciałam, żeby miało się nie udać!
Conrad Popieram! Lachony na motocyklach to bardzo pożądane zjawisko. Oby było nas jak najwięcej!
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 12:58
Arkadio napisał/a:
Lachony w ustach kobiety... Poruszające
Ja się poczułam poruszona, kiedy umówiłam się z grupą warszawską na wspólne latanie. Podjeżdżam, patrzę, kilku uśmiechniętych chłopa... słucham... i własnym uszom nie wierzę... wyłapałam tylko... ALE MA WIELKIE CYCKI!
Kilka chwil później dowiedziałam się, że mówili o powiększonych kufrach mojej krasuli
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 14:14
ADNAW, Utwierdzili mnie w przekonaniu, że Krasula to doskonałe imię
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Czw Gru 05, 2013 22:13
Intrygująca, ksywka i zapewne to co się za nią kryje!
Witamy w tym zwariowanym gronie!!!
Aaaaa i o jakąś fotkę poprosimy (cycków oczywiście - co to, tylko Warszawiakom wolno komentować?) .
Witam raz jeszcze i pozdrawiam ciepło!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum