Wysłany: Wto Paź 01, 2013 11:46 Zakup na ebay nalepka na wlew Fuel Tank Cap Pad RHD-205K
Potrzebuję zakupić na ebay nalepkę na wlew paliwa firmy keiti. Podaje link
http://www.ebay.pl/itm/KE...#ht_2429wt_1026
Poszukuję osoby która robi zakupy na tym portalu oczywiśći dokonam przelewu ile potrzeba i jakoś się odwdzięcze.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Paź 02, 2013 07:22
Niestety w PL brak tej naklejki. Prześwietlałem już temat i jeżeli komuś nie została na stanie, to znaczy, że dupa zbita. Niestety to poważna wada sklepów internetowych, że sprzedają towar którego nie mają w rzeczywistości. Dopiero jak ktoś soć zamówi, to wysyłają zamówienie na hutrownię i nagle okazuje się, że od dłuższego czasu jest permanentny brak na stanach...
Dzięki Killu za zainteresowanie .Krasus te modele lepek zakrywają śruby ma być model i kolor z linka przekopałem całego neta na ile potrafię i lipa. Motocykl to brata CBR 1000f dual sc24 . Ja szukam na lewo i prawo ładnego hawka lub brosa nie spieszy mi się bedzie coś fajnego się kupi.
nie bede sie upieral, zakręciłbym do tych sklepów i zapytał.
w każdym razie jak odgruzuję paypala to nie ma problemu, mogę ci to kupić. dam znać w weekend.
Wysłany: Sob Paź 05, 2013 21:37
Jak by ktoś czegoś potrzebował z ebaya.uk to się polecam.Mogę kupić i wysłać na adres w PL. Mam konto bankowe w PL tak wiec nie problem sie rozliczyć. Pomagałem paru kolegom z forum CBF ,można mnie tam sprawdzic
Kiedyś nawet wiozłem osobiście kufer do PL ,oczywiście przy okazji mojej wizyty
Jak by co to piszcie na PW lub emaila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum