Wysłany: Wto Paź 01, 2013 12:46 Zakup na ebay nalepka na wlew Fuel Tank Cap Pad RHD-205K
PotrzebujÄ zakupiÄ na ebay nalepkÄ na wlew paliwa firmy keiti. Podaje link
http://www.ebay.pl/itm/KE...#ht_2429wt_1026
PoszukujÄ osoby ktĂłra robi zakupy na tym portalu oczywiĹÄi dokonam przelewu ile potrzeba i jakoĹ siÄ odwdziÄcze.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Paź 02, 2013 08:22
Niestety w PL brak tej naklejki. PrzeĹwietlaĹem juĹź temat i jeĹźeli komuĹ nie zostaĹa na stanie, to znaczy, Ĺźe dupa zbita. Niestety to powaĹźna wada sklepĂłw internetowych, Ĺźe sprzedajÄ towar ktĂłrego nie majÄ w rzeczywistoĹci. Dopiero jak ktoĹ soÄ zamĂłwi, to wysyĹajÄ zamĂłwienie na hutrowniÄ i nagle okazuje siÄ, Ĺźe od dĹuĹźszego czasu jest permanentny brak na stanach...
DziÄki Killu za zainteresowanie .Krasus te modele lepek zakrywajÄ Ĺruby ma byÄ model i kolor z linka przekopaĹem caĹego neta na ile potrafiÄ i lipa. Motocykl to brata CBR 1000f dual sc24 . Ja szukam na lewo i prawo Ĺadnego hawka lub brosa nie spieszy mi siÄ bedzie coĹ fajnego siÄ kupi.
nie bede sie upieral, zakrÄciĹbym do tych sklepĂłw i zapytaĹ.
w kaĹźdym razie jak odgruzujÄ paypala to nie ma problemu, mogÄ ci to kupiÄ. dam znaÄ w weekend.
Wysłany: Sob Paź 05, 2013 22:37
Jak by ktoĹ czegoĹ potrzebowaĹ z ebaya.uk to siÄ polecam.MogÄ kupiÄ i wysĹaÄ na adres w PL. Mam konto bankowe w PL tak wiec nie problem sie rozliczyÄ. PomagaĹem paru kolegom z forum CBF ,moĹźna mnie tam sprawdzic
KiedyĹ nawet wiozĹem osobiĹcie kufer do PL ,oczywiĹcie przy okazji mojej wizyty
Jak by co to piszcie na PW lub emaila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum