Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 11:15 z trampka na reverke
Witam! Podczytuje forum od paru tygodni, jesli nie miesiecy wiec pora siÄ przedstawiÄ.
Jestem Artur. Mieszkam w Krakowie. Do tej pory jezdzilem Trampkiem 600 jeszcze tzw. kwadraciakiem bo z 1991. Moto bardzo zacne, ale jednak offowiec czy nawet szutrowiec ze mnie zaden. ChodziĹo po gĹowie coĹ rĂłwnie poczciwego w eksploatacji, a przy tym o podobnej charakterystyce silnika. Gdy wiÄc pewnego dnia od zaprzyjaĹşnionego handlarza dostaĹem info, Ĺźe miaĹby dla mnie reverke rocznik 1992 sprowadzonÄ ze Szwajcarii to potrzebowaĹem tylko dnia do namysĹu. Aby nie przedĹuĹźaÄ. Reverka jest moja. Zobacze jÄ za dwa tygodnie po powrocie do Polski, a wtedy pewnie bÄdÄ szukaĹ u was porad, ktĂłre pomogÄ mi jÄ dopasowaÄ pod siebie i dopieĹciÄ.
Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 18:29
DziÄki!
Wydech chyba wyglÄ da jak wyglÄ da ze wzglÄdu na to, Ĺźe to Szwajcarska zdĹawiona do niemoĹźliwie niskiej liczby konikĂłw wersja. Jak jÄ dostanÄ w swoje rÄcÄ to zacznÄ sprawdzaÄ czy juĹź jÄ ktoĹ odblokowaĹ. A juĹź teraz profilaktycznie juĹź siÄ zaczÄ Ĺem zapoznawaÄ z odpowiednimi tematami na forum.
A co do twardoĹci. to trampek rzeczywiĹcie byĹ bardzo wygodny, ale chciaĹbym sprĂłbowaÄ czegoĹ innego. Jestem ciekaw twardszego moto no i kardana oczywiĹcie.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Wrz 30, 2013 10:57
Witam na pokĹadzie!
Wydech wĹaĹnie z wersji na SzwajcariÄ. Jak chcesz, Ĺźeby NTV oddychaĹa peĹna piersiÄ , to przez zimÄ ogarnij temat wywalenia recyrkulatora i zaĹlepienia otworĂłw po nim, oraz wytnij a najlepiej kup nowe krĂłÄce ssÄ ce. Z wydechem nie ma sensu robiÄ czegokolwiek, chyba, Ĺźe draĹźni CiÄ ta rura
Wysłany: Pon Wrz 30, 2013 19:50
Killu,
Z mojego rozeznania w temacie wynikaĹo, Ĺźeby zajÄ Ä siÄ kroÄcami i posprawdzaÄ dysze. WydawaĹo mi siÄ, Ĺźe solidnie odrobiĹem zadanie domowe, a teraz zabiĹeĹ mnie tym recylkulatorem Ĺše czym? Ĺťe gdzie? I gdzie mam coĹ zaĹlepiÄ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum