Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 22:09
Fotka coĹ nie dziaĹa, tylko jakaĹ miĹa Pani siÄ do mnie uĹmiecha
Tomek
rock_out [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 22:11
A do tego rocznika 95 jakie rury wydechowe byly? Krotkie czy juz te dluzsze? Interesuje mnie tez przednia lampa bym sobie mogl slicznym nakedem po miescie jezdzic a w trase do uposazyc
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 22:22
Rocznik '95 w oryginale powinien byÄ z dĹugÄ rurÄ . Co do wydechu to moĹźe wcale nie byÄ Ĺatwo go znaleĹşÄ. PamiÄtam jak sam szukaĹem to Revery brata, albo wszystkie pognite/poĹamane albo cena kosmos.
Z lampÄ moĹźe byÄ juĹź Ĺatwiej. Na niemieckim eBay-u nowa chyba za 35euro ale w PL uĹźywkÄ pewnie taniej.
rock_out [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 22:32
Z tych fotek ktore zaprezentowalem jedynie powinienem sie przejmowac tym kolektorem? A to miejsce ktore zaznaczylem na czerwono przy cylindrze?
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 22:40
To normalne ĹÄ czenie (odlew) jest wiÄc wszystko z tym w porzÄ dku. JeĹźeli chodzi o kolektor to miaĹem na myĹli te od przedniego cylindra. No ale jak sÄ owiewki i woda i caĹy syf wpada to nie ma siÄ co dziwiÄ. Dla motocykla z tego roku to norma. BÄdzie ciÄ czekaĹo duĹźe czyszczenie drobnoziarnistym papierem i polerowanko Ale raczej to nie jest powĂłd do skreĹlania tego moto.
rock_out [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 23:21
Jak sprawdzic czy znajduje sie tam rdza i jak z niÄ walczyc? Motor na rezerwie stoi wiec boje sie ze mogl tak przez cala zime tez stac.
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 23:26
Bierzesz zapalniczkÄ i patrzysz Ĺźartuje oczywiĹcie.
Ewentualnie latarka. JeĹźeli przez zimÄ staĹ na rezerwie to duĹźej tragedii bym siÄ nie spodziewaĹ. W baku nie panujÄ zbyt sprzyjajÄ ce korozji Ĺrodowisko.
Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 23:29
Zajrzyj do niego jeĹźeli nic nie bÄdzie widaÄ to polecam poĹwieciÄ sobie zapalniczkÄ A tak na serio to zerknij po prostu przy Ĺwietle sĹonecznym czy nie widaÄ tam zalÄ ĹźkĂłw rdzy, wsadĹş palucha przez wlew i obmacaj od Ĺrodka czy przy wlewie nie ma ognisk rdzy, Wiem Ĺźe to siÄ wydaje bĹahe i prawie nie wpĹywa na zakup motocykla ale uprzedzam Ĺźe to potrafi bardzo uprzykrzyÄ Ĺźycie. CiÄ gĹe zapychanie siÄ filterka, kranika, czyszczenie baku ktĂłre i tak jest skuteczne tylko na tydzieĹ...
Tomek
damikss [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 06:59
problem z rdza w baku mialem w kawasaki z 95 , niezle sie potem nameczylem bo zaczely sie robic dziurki , jedynym wyjsciem bylo polutowanie baku i pokrycie go od srodka farba okretowa do malowanie zbiornikow paliwa (czerwona).
Jędrek
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 11:14
czeĹÄ Ĺukasz,na allegro jest NTV - ka za 6900, - z 3 kuframi i jest wystawiona w Rzeszowie. Mam identycznÄ , z ts obudowÄ , teĹź ze Szwajcarii. MyslÄ Ĺźe warto ja zobaczyÄ. Juz troche stoi, moĹźna sie wiec potargowaÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum