Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 09:15 siemka z centralnej PL
Powitać grono szanowne, na razie nie mam Dewilki - ale najprawdopodobniej będzie zakupiona. Właśnie oddałem w dobre ręce Paneuropę 1100 - a że kręcę się raczej sam zamarzyło mi się coś bardziej "zwinnego" i nie wymagającego modlitw podczas manewrowania.
Jedno pytanie - w kufer boczny wchodzi kask??
Cześć Marian! Przy standardowych najczęściej spotykanych pokrywach nie ma szans nawet na upchnięcie niedużego kasku. Ale są jeszcze pokrywy głębokie- nie wiem jak w tym przypadku.
_________________ DL650XAL7
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 10:43
Witam Cię Zdrajco panci
Do masy St jak i każdego ciężkiego motocykla trzeba się przyzwyczaić i tyle. jeżdżę nią czwarty sezon i o modlitwach już dawno zapomniałem.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
marian07 [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 10:50
W nowej stonce jest siodło niżej nieco - na paluszkach nie trza dreptać tak bardzo. Po prostu chcę spróbować coś innego - a że jeżdżę coraz mniej, ot taki plan.
no była przymiarka, w te i we wte - jednak plan został skorygowany. oczywiście zostaję na forum - ale będzie coś większego silnikowo. złego słowa nie mogę powiedzieć o motocyklu bo jest fajny i zgrabny. ale zejście ze 102 koni i momentu też coś koło tego to może jeszcze nie teraz.
jeśli by ktoś potrzebował informacji czy czegoś tam poradzić o st1100 (latałem 3 sezony) chętnie służę pomocą w ramach możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum