Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 10:15 siemka z centralnej PL
PowitaÄ grono szanowne, na razie nie mam Dewilki - ale najprawdopodobniej bÄdzie zakupiona. WĹaĹnie oddaĹem w dobre rÄce PaneuropÄ 1100 - a Ĺźe krÄcÄ siÄ raczej sam zamarzyĹo mi siÄ coĹ bardziej "zwinnego" i nie wymagajÄ cego modlitw podczas manewrowania.
Jedno pytanie - w kufer boczny wchodzi kask??
CzeĹÄ Marian! Przy standardowych najczÄĹciej spotykanych pokrywach nie ma szans nawet na upchniÄcie nieduĹźego kasku. Ale sÄ jeszcze pokrywy gĹÄbokie- nie wiem jak w tym przypadku.
_________________ DL650XAL7
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 11:43
Witam CiÄ Zdrajco panci
Do masy St jak i kaĹźdego ciÄĹźkiego motocykla trzeba siÄ przyzwyczaiÄ i tyle. jeĹźdĹźÄ niÄ czwarty sezon i o modlitwach juĹź dawno zapomniaĹem.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
marian07 [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 11:50
W nowej stonce jest siodĹo niĹźej nieco - na paluszkach nie trza dreptaÄ tak bardzo. Po prostu chcÄ sprĂłbowaÄ coĹ innego - a Ĺźe jeĹźdĹźÄ coraz mniej, ot taki plan.
no byĹa przymiarka, w te i we wte - jednak plan zostaĹ skorygowany. oczywiĹcie zostajÄ na forum - ale bÄdzie coĹ wiÄkszego silnikowo. zĹego sĹowa nie mogÄ powiedzieÄ o motocyklu bo jest fajny i zgrabny. ale zejĹcie ze 102 koni i momentu teĹź coĹ koĹo tego to moĹźe jeszcze nie teraz.
jeĹli by ktoĹ potrzebowaĹ informacji czy czegoĹ tam poradziÄ o st1100 (lataĹem 3 sezony) chÄtnie sĹuĹźÄ pomocÄ w ramach moĹźliwoĹci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum