Witam wszystkich
W tamtym roku udaĹo siÄ zdobyÄ uprawnienia w tym roku przymierzam siÄ do zakupu motocykla. StÄ d moja obecnoĹÄ na tym forum. WybĂłr padĹ na Deauville 650 (ale jeszcze waham siÄ ku Yamaha TDM), mam nadziejÄ Ĺźe znajdÄ tu wszystkie potrzebne info odnoĹnie sprzÄtu. Pozdrawiam z Zielonej GĂłry (jak ktoĹ w okolicy posiada taki sprzÄt chÄtnie bym siÄ spotkaĹ bo jak na razie upatrzony model to tylko na zdjÄciach widziaĹem)
Ostatnio zmieniony przez Zabek84 Pią Maj 03, 2013 12:08, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 23:08
CzeĹÄ Zabek84
No to masz zgryza ja bym nie miaĹ bo od paru lat jeĹźdĹźÄ DeauvilkÄ choÄ kiedyĹ myĹli o TDM chodziĹy mi po gĹowie. Cóş TDM ma lepsze przyspieszenie, wyĹźszÄ prÄdkoĹÄ max, wyglÄ d bardziej agresywny , ale to kwestia gustu. Deauvilka ma wiÄcej owiewek, nie jest tak wyrywna jak Yamaha, ale ma zintegrowane kufry, w ktĂłre wbrew pozorom sporo moĹźna zapakowaÄ . Mnie spala w okolicy 4.5l czyli jest motocyklem oszczednym, ma kardan i fajnÄ ochronÄ przed warunkami atmosferycznymi. Powiem tak: jeĹli poszukujesz motocykla Ĺatwego w obsĹudze, na wycieczki krĂłtsze lub dĹuĹźsze, po Polsce lub dalej i nie oczekujesz specjalnie sportowych osiÄ gĂłw, i jako, Ĺźe dosiadam Deauvilki od 7 sezonĂłw z czystym sumieniem mogÄ Ci jÄ poleciÄ Reszty dowiesz siÄ z forum, pewnie w najbliĹźszym czasie dosiÄ dziesz obu motocykli i sam wydasz werdykt, ktĂłry sprzÄt bardziej Ci leĹźy udanego wyboru i forumowania Ci ĹźyczÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum