Scotty_
Devilka zdecydowanie na dłuższe trasy wygodniejsza...choć trudno tu mówić o dłuższych trasach skoro zrobiłam dopiero 130 km jednorazowo... ale chodzi mi o to, że zupełnie inna pozycja...inna kiera... a i zdecydowanie większa od mojego "komarka 535"
... moja dusza jednal rozdarta... bo bliższa memu sercu jest Virago i dlatego jakoś trudno mi się z nią rozstać... (mam nadzieję, że mnie tu za to nie zlinczują)
Nie powiem nic odkrywczego...Devilka i Virago to dwa światy...i każda ma swój urok...i klimat...
Ja w tamtym roku przez 2 tygodnie wakacyjnej 'wyprawy' zrobiłam Virką 5 tys. km i dałam rade, zatem myślę sobie, że teraz może być tylko lepiej... oczywiście w zamyśle mam wakacje na Devilce
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 21:35 ]
zapomniałam dodać, że...gdybym tak miała z 5 cm więcej wzrostu to byłoby zupełnie PRIMA bo mam wrażenie, że trochę mi brakuje w momencie przestawiania... ustawiania... no ale cóż... nic nie jest tak niskie jak Virago;) mam nadzieję, że dojdę do wprawy
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 05:18
Tak czy inaczej zostałaś przy V-ce , a że przy manewrach na postoju trochę musisz się namęczyć.... no cóż przywykniesz , ja do tej pory przy moich 178cm miewam mniejszy czy większy problem z przestawianiem
Tak czy inaczej zostałaś przy V-ce , a że przy manewrach na postoju trochę musisz się namęczyć.... no cóż przywykniesz , ja do tej pory przy moich 178cm miewam mniejszy czy większy problem z przestawianiem
Pocieszyłeś mnie tak więc 5 cm, o których myślałam wcale by mi nie pomogło
Cześć Karolla! Musi być fajnie mieć dwie maszyny! Zresztą jeśli nie byłbym na 100% pewny przy której pozostanę to bym nic nie sprzedawał (jeśli to finansowo możliwe oczywiście). Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum