Scotty_
Devilka zdecydowanie na dĹuĹźsze trasy wygodniejsza...choÄ trudno tu mĂłwiÄ o dĹuĹźszych trasach skoro zrobiĹam dopiero 130 km jednorazowo... ale chodzi mi o to, Ĺźe zupeĹnie inna pozycja...inna kiera... a i zdecydowanie wiÄksza od mojego "komarka 535"
... moja dusza jednal rozdarta... bo bliĹźsza memu sercu jest Virago i dlatego jakoĹ trudno mi siÄ z niÄ rozstaÄ... (mam nadziejÄ, Ĺźe mnie tu za to nie zlinczujÄ )
Nie powiem nic odkrywczego...Devilka i Virago to dwa Ĺwiaty...i kaĹźda ma swĂłj urok...i klimat...
Ja w tamtym roku przez 2 tygodnie wakacyjnej 'wyprawy' zrobiĹam VirkÄ 5 tys. km i daĹam rade, zatem myĹlÄ sobie, Ĺźe teraz moĹźe byÄ tylko lepiej... oczywiĹcie w zamyĹle mam wakacje na Devilce
[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 21:35 ]
zapomniaĹam dodaÄ, Ĺźe...gdybym tak miaĹa z 5 cm wiÄcej wzrostu to byĹoby zupeĹnie PRIMA bo mam wraĹźenie, Ĺźe trochÄ mi brakuje w momencie przestawiania... ustawiania... no ale cóş... nic nie jest tak niskie jak Virago;) mam nadziejÄ, Ĺźe dojdÄ do wprawy
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 06:18
Tak czy inaczej zostaĹaĹ przy V-ce , a Ĺźe przy manewrach na postoju trochÄ musisz siÄ namÄczyÄ.... no cóş przywykniesz , ja do tej pory przy moich 178cm miewam mniejszy czy wiÄkszy problem z przestawianiem
Tak czy inaczej zostaĹaĹ przy V-ce , a Ĺźe przy manewrach na postoju trochÄ musisz siÄ namÄczyÄ.... no cóş przywykniesz , ja do tej pory przy moich 178cm miewam mniejszy czy wiÄkszy problem z przestawianiem
PocieszyĹeĹ mnie tak wiÄc 5 cm, o ktĂłrych myĹlaĹam wcale by mi nie pomogĹo
CzeĹÄ Karolla! Musi byÄ fajnie mieÄ dwie maszyny! ZresztÄ jeĹli nie byĹbym na 100% pewny przy ktĂłrej pozostanÄ to bym nic nie sprzedawaĹ (jeĹli to finansowo moĹźliwe oczywiĹcie). Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum