W zeszłym roku na targach przysiadałem się do takiego Junaka. Wygląda całkiem fajnie, ale jak sladek, napisał: jakości tam brak. Plastiki mocno chińskie i jakoś nie wróżę im dłuższych przebiegów (o ile nie odpadną po kilku setkach km).
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 19:34
Jak dla mnie podstawowym priorytetem wyróżniającym Devi jest kardan. Tutaj takiego brak. Trudo mówić tu o podobieństwach. Na zasadzie tej analogii można porównać ten sprzęt do ST`ka. Za tę kasę nie widzę wielkiego rynku w naszym kraju dla tej maszyny (za drogo) Kraje w pełni cywilizowane też odpuszczą ten szit.
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Więc jeśli chodzi o klon junaka to facet na targach stwierdził że na nasz polski rynek już tego nie wypuszczają dlaczego to chyba wiadomo ,co nie zmienia faktu że za 20 klocków i chwilkę oczekiwania mozna go zamówić od niemieckiego dealera ,ale czy warto hmm a sprzęt ten sam popracowali jedynie nad stylistyką co też usłyszałam na targach
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum