Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1336 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 12:32 Kolejny "klon" deauville
Jak to zwykle byĹa rynek nie znosi próşni.
Honda przestaĹÄ robiÄ deauville to chiĹczcy nadrabiajÄ .
WyglÄ da bardzo fajnie. ( pomijajÄ c prawdopodobny caĹkowity brak jakoĹci ).
ChoÄ dla mnie bardziej wyglÄ da jak ST pomniejszony do rozmiarĂłw Deauville.
W zeszĹym roku na targach przysiadaĹem siÄ do takiego Junaka. WyglÄ da caĹkiem fajnie, ale jak sladek, napisaĹ: jakoĹci tam brak. Plastiki mocno chiĹskie i jakoĹ nie wrĂłĹźÄ im dĹuĹźszych przebiegĂłw (o ile nie odpadnÄ po kilku setkach km).
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 20:34
Jak dla mnie podstawowym priorytetem wyróşniajÄ cym Devi jest kardan. Tutaj takiego brak. Trudo mĂłwiÄ tu o podobieĹstwach. Na zasadzie tej analogii moĹźna porĂłwnaÄ ten sprzÄt do ST`ka. Za tÄ kasÄ nie widzÄ wielkiego rynku w naszym kraju dla tej maszyny (za drogo) Kraje w peĹni cywilizowane teĹź odpuszczÄ ten szit.
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
ciekawe z jakiego powodu zostaĹ wycofany z oferty moĹźe jakieĹ problemy konstrukcyjne.
Druga sprawa mierzyĹem siÄ do nowych modeli Hondy CrossTourea i CrossRunnera i moim zdanie jakoĹ wykonania i plastikĂłw nie powaliĹa mnie na kolana.
WiÄc jeĹli chodzi o klon junaka to facet na targach stwierdziĹ Ĺźe na nasz polski rynek juĹź tego nie wypuszczajÄ dlaczego to chyba wiadomo ,co nie zmienia faktu Ĺźe za 20 klockĂłw i chwilkÄ oczekiwania mozna go zamĂłwiÄ od niemieckiego dealera ,ale czy warto hmm a sprzÄt ten sam popracowali jedynie nad stylistykÄ co teĹź usĹyszaĹam na targach
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum