Wysłany: Nie Mar 24, 2013 15:47
Parabiker napisał/a:
Cześć Marta Cieszy fakt, że kobiety doceniają walory NTV choć motocykle do najmłodszych nie należą.
Czy Śliniak oznacza coś konkretnego?
Śliniak nie oznacza nic konkretnego. Przynajmniej mam taka nadzieje, chociaż wiadomo skądś to się wzięło
Co do wieku to i tak uważam, ze rocznik '94 nie jest jakiś straszny. Na początku myślałam o czymś z lat '80. Koniec końców stanęło na mojej Hondzie i jak na razie im więcej o niej czytam (bo niestety pogoda na razie utrudnia jazdę) tym jestem bardziej zadowolona z dokonanego wyboru. Czas pokaże czy miałam rację
Cześć, musisz mieć sporo siły jak na kobiete, skoro NTV'e ujeżdzasz, jak wszyscy tutaj wiemy, do tego moto czasem troche siły trzeba przyłożyć, zwłaszcza przy ciasnych nawrotach.
Witaj we właściwym miejscu! Motocyklistka na NTVce... nieczęsty widok.
Śliniak napisał/a:
Koniec końców stanęło na mojej Hondzie i jak na razie im więcej o niej czytam (bo niestety pogoda na razie utrudnia jazdę) tym jestem bardziej zadowolona z dokonanego wyboru. Czas pokaże czy miałam rację
Możesz mi wierzyć lub nie - zdania nie zmienisz i racja będzie po Twojej stronie. NTVki to bardzo wdzięczne motocykle. V-ka, kardan, chłodzenie cieczą i monowachacz - nic mi więcej nie potrzeba, no może oprócz lepszej pogody do jeżdżenia.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum