Wysłany: Nie Mar 24, 2013 15:47
Parabiker napisał/a:
CzeĹÄ Marta Cieszy fakt, Ĺźe kobiety doceniajÄ walory NTV choÄ motocykle do najmĹodszych nie naleĹźÄ .
Czy Ĺliniak oznacza coĹ konkretnego?
Ĺliniak nie oznacza nic konkretnego. Przynajmniej mam taka nadzieje, chociaĹź wiadomo skÄ dĹ to siÄ wziÄĹo
Co do wieku to i tak uwaĹźam, ze rocznik '94 nie jest jakiĹ straszny. Na poczÄ tku myĹlaĹam o czymĹ z lat '80. Koniec koĹcĂłw stanÄĹo na mojej Hondzie i jak na razie im wiÄcej o niej czytam (bo niestety pogoda na razie utrudnia jazdÄ) tym jestem bardziej zadowolona z dokonanego wyboru. Czas pokaĹźe czy miaĹam racjÄ
CzeĹÄ, musisz mieÄ sporo siĹy jak na kobiete, skoro NTV'e ujeĹźdzasz, jak wszyscy tutaj wiemy, do tego moto czasem troche siĹy trzeba przyĹoĹźyÄ, zwĹaszcza przy ciasnych nawrotach.
Witaj we wĹaĹciwym miejscu! Motocyklistka na NTVce... nieczÄsty widok.
Ĺliniak napisał/a:
Koniec koĹcĂłw stanÄĹo na mojej Hondzie i jak na razie im wiÄcej o niej czytam (bo niestety pogoda na razie utrudnia jazdÄ) tym jestem bardziej zadowolona z dokonanego wyboru. Czas pokaĹźe czy miaĹam racjÄ
MoĹźesz mi wierzyÄ lub nie - zdania nie zmienisz i racja bÄdzie po Twojej stronie. NTVki to bardzo wdziÄczne motocykle. V-ka, kardan, chĹodzenie cieczÄ i monowachacz - nic mi wiÄcej nie potrzeba, no moĹźe oprĂłcz lepszej pogody do jeĹźdĹźenia.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum