Witam Bardzo Serdecznie Wszystkich!!!
Jestem raczkującym, zielonym, i strasznie bojącym się tej przygody z motocyklem, ale chęć spróbowania jest silniejsza i wiem że po prostu muszę. Dlatego zakupiłem NTV-kę z 1998r. i mam nadzieję wystartować w tym sezonie, jak to się potoczy zobaczymy jesienią.
Mieszkam niedaleko Nieporętu w Kątach Węgierskich, pracuję w Warszawie i do tego celu głownie kupiłem motocykl aby dojazdy do pracy były przyjemniejsze. Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do grupy warszawskiej, życzę Wszystkim powodzenia i do zobaczenia!!!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 61 Skąd: Wyszków
Wysłany: Czw Lut 28, 2013 12:27
Witaj
Czytałem Twoje przywitanie i widziałem siebie w zeszłym roku. Dobrze że masz trochę strachu na początek, będziesz ostrożniejszy tak jak ja w pierwszych wyjazdach (aby tylko cię nie sparaliżował w niedogodnych momętach na trasie i oby takowych nie było!!!).
Ja kupiłem i używam deauvilki do wyjazdów w czasie wolnym i nie żałuje, a co więcej cieszę się że w kolejnym sezonie też będę podziwiał uroki naszej pięknej ojczyzny, oczywiście z dużą ostrożnością i szacunkiem do motocykla
Pozdrawiam i miłej jazdy
_________________ Nie żałujmy, że sezon się skończył, Ciszmy się tym, że możemy jeździć w kolejnym
witam . Ja tez w zeszłym roku z drobnym strachem rozpoczalem swoja przygode:) Ale juz po kilku miesiacach w wakacje długa trasa, zobaczylem duzy kwalek naszej pieknej Polski... i teraz czekam na kolejne wyjazdy:) LwG:)
Witaj, nie przejmuj się, nie jesteś sam Jest nas więcej początkujących i zaczynających w tym sezonie. Myślę, że gdyby nas strach nie oblatywał to to byłby zarazem początek i koniec naszego jeżdżenia Szkoda że tak późno bo dopiero odbyło się spotkanie Grupy Warszawskiej, a przyznam że spotkanie tych starych wyjadaczy motocyklowych uświadomiło mi że pokora i szacunek dla motocykla jest jedną z najważniejszych, jak nie najważniejszą rzeczą LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum