Witam Bardzo Serdecznie Wszystkich!!!
Jestem raczkujÄ cym, zielonym, i strasznie bojÄ cym siÄ tej przygody z motocyklem, ale chÄÄ sprĂłbowania jest silniejsza i wiem Ĺźe po prostu muszÄ. Dlatego zakupiĹem NTV-kÄ z 1998r. i mam nadziejÄ wystartowaÄ w tym sezonie, jak to siÄ potoczy zobaczymy jesieniÄ .
Mieszkam niedaleko NieporÄtu w KÄ tach WÄgierskich, pracujÄ w Warszawie i do tego celu gĹownie kupiĹem motocykl aby dojazdy do pracy byĹy przyjemniejsze. Bardzo dziÄkujÄ za przyjÄcie mnie do grupy warszawskiej, ĹźyczÄ Wszystkim powodzenia i do zobaczenia!!!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 61 Skąd: Wyszków
Wysłany: Czw Lut 28, 2013 12:27
Witaj
CzytaĹem Twoje przywitanie i widziaĹem siebie w zeszĹym roku. Dobrze Ĺźe masz trochÄ strachu na poczÄ tek, bÄdziesz ostroĹźniejszy tak jak ja w pierwszych wyjazdach (aby tylko ciÄ nie sparaliĹźowaĹ w niedogodnych momÄtach na trasie i oby takowych nie byĹo!!!).
Ja kupiĹem i uĹźywam deauvilki do wyjazdĂłw w czasie wolnym i nie ĹźaĹuje, a co wiÄcej cieszÄ siÄ Ĺźe w kolejnym sezonie teĹź bÄdÄ podziwiaĹ uroki naszej piÄknej ojczyzny, oczywiĹcie z duĹźÄ ostroĹźnoĹciÄ i szacunkiem do motocykla
Pozdrawiam i miĹej jazdy
_________________ Nie żałujmy, że sezon się skończył, Ciszmy się tym, że możemy jeździć w kolejnym
witam . Ja tez w zeszĹym roku z drobnym strachem rozpoczalem swoja przygode:) Ale juz po kilku miesiacach w wakacje dĹuga trasa, zobaczylem duzy kwalek naszej pieknej Polski... i teraz czekam na kolejne wyjazdy:) LwG:)
Witaj, nie przejmuj siÄ, nie jesteĹ sam Jest nas wiÄcej poczÄ tkujÄ cych i zaczynajÄ cych w tym sezonie. MyĹlÄ, Ĺźe gdyby nas strach nie oblatywaĹ to to byĹby zarazem poczÄ tek i koniec naszego jeĹźdĹźenia Szkoda Ĺźe tak późno bo dopiero odbyĹo siÄ spotkanie Grupy Warszawskiej, a przyznam Ĺźe spotkanie tych starych wyjadaczy motocyklowych uĹwiadomiĹo mi Ĺźe pokora i szacunek dla motocykla jest jednÄ z najwaĹźniejszych, jak nie najwaĹźniejszÄ rzeczÄ LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum