Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Pon Cze 18, 2012 13:01
MoĹźe niedokĹadnie siÄ wyraziĹem- jestem zalogowany, a wĹÄ cza siÄ ta strona z nowoĹciami od znajomych itp. Nie przenosi do Ĺźadnej strony o NTV.
No wĹaĹnie ja doĹÄ czyĹem do szanownego grona posiadacza tych wspaniaĹych maszyn i myĹlaĹem Ĺźe moĹźe coĹ na tej stronie na fb siÄ dziejÄ a tam totalna cisza, moĹźe pozwolisz Ĺźe stanÄ siÄ twĂłrcÄ treĹci tak Ĺźeby coĹ na tej stronce siÄ dziaĹo ?
O ile oczywiĹciÄ to Ty jÄ zaĹoĹźyĹeĹ
Bo szkoda Ĺźeby nie dzieliÄ siÄ ze Ĺwiatem informacjami na ten temat
A moĹźe po prostu zaĹoĹźyÄ grupÄ na fb, i rĂłwnieĹź tam informowaÄ o zlotach itd
Wysłany: Pią Paź 03, 2014 18:50
Grzechu napisał/a:
WedĹug mnie, kto bÄdzie chciaĹ coĹ ĹledziÄ to wejdzie tutaj i po co z "ryjbuka" robiÄ kolejne forum?
No moĹźe i masz racjÄ, myĹlaĹem Ĺźe moĹźe Ĺatwiej bÄdzie co do niektĂłrych dotrzeÄ, plus zawsze Ĺatwiej wyszukaÄ w dzisiejszym Ĺwiecie, ale od czego w koĹcu jest google
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Paź 16, 2014 10:55
Mi chodziĹo o to by rozreklamowaÄ forum .
Na bank nie chcÄ prowadziÄ tam drugiego forum bo ludzie zacznÄ tam pisaÄ, pytaÄ (a pytania dotyczÄ ce NTV dostawaĹem juĹź nie raz) itd. Zostawmy tak jak jest. Ewentualnie moĹźna wrzucaÄ na FB info o zlocie, koszulkach, polarach itp ...
_________________ SHL M11 '65, zwłoki Osy i WSKi .
Panowie:Kermadec ,Bestia95, Grzechu, wszyscy macie racjÄ. Moim zdaniem moĹźna by lekko oĹźywiÄ profil na FB, bo jak ktoĹ tam w koĹcu trafi i widzi, Ĺźe jest martwy, to moĹźe pomyĹleÄ, Ĺźe forum teĹź nie Ĺźyje i odpuszcza dalsze szukanie. Sorki, Ĺźe siÄ wcinam. Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum