No właśnie ja dołączyłem do szanownego grona posiadacza tych wspaniałych maszyn i myślałem że może coś na tej stronie na fb się dzieję a tam totalna cisza, może pozwolisz że stanę się twórcą treści tak żeby coś na tej stronce się działo ?
O ile oczywiścię to Ty ją założyłeś
Bo szkoda żeby nie dzielić się ze światem informacjami na ten temat
A może po prostu założyć grupę na fb, i również tam informować o zlotach itd
Wysłany: Pią Paź 03, 2014 17:50
Grzechu napisał/a:
Według mnie, kto będzie chciał coś śledzić to wejdzie tutaj i po co z "ryjbuka" robić kolejne forum?
No może i masz rację, myślałem że może łatwiej będzie co do niektórych dotrzeć, plus zawsze łatwiej wyszukać w dzisiejszym świecie, ale od czego w końcu jest google
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Paź 16, 2014 09:55
Mi chodziło o to by rozreklamować forum .
Na bank nie chcę prowadzić tam drugiego forum bo ludzie zaczną tam pisać, pytać (a pytania dotyczące NTV dostawałem już nie raz) itd. Zostawmy tak jak jest. Ewentualnie można wrzucać na FB info o zlocie, koszulkach, polarach itp ...
_________________ SHL M11 '65, zwłoki Osy i WSKi .
Panowie:Kermadec ,Bestia95, Grzechu, wszyscy macie rację. Moim zdaniem można by lekko ożywić profil na FB, bo jak ktoś tam w końcu trafi i widzi, że jest martwy, to może pomyśleć, że forum też nie żyje i odpuszcza dalsze szukanie. Sorki, że się wcinam. Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum