Mam na imiÄ Janusz. Mieszkam pod Raciborzem. MojÄ przygodÄ z dwoma kĂłĹkami zaczÄ Ĺem w 2009 roku od ETZ 250. Od 2011 roku jestem posiadaczem Hondy NT 650 Deauville. Tego roku zostaĹ doczepiony wĂłzek boczny dla mojego 3 letniego syna, zagorzaĹego fana motocykli. Jeszcze raz wszystkich uĹźytkownikĂłw forum serdecznie witam.
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 22:24
Witajcie zatem obaj motocykliĹci Bakcyla to siÄ Ĺapie w mĹodym wieku. Do dziĹ pamiÄtam jak z tatÄ na WFM-ce jeĹşdziĹem trzymajÄ c siÄ wielkiego chromowanego korka wlewu paliwa.
Witaj we wĹaĹciwym miejscu. Ja z moim 3-latkiem jeĹźdĹźÄ przed sobÄ , a nauka nie idzie w las, bo ostatnio jak wybieraĹ lampÄ do swojego pokoju, to spoĹrĂłd wielu propozycji wybraĹ, bez zastanowienia, wĹaĹnie lampÄ w ksztaĹcie motocykla (do znalezienia na alledrogo).
Lewa w gĂłrÄ.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Jak siÄ jeĹşdzi? Coraz lepiej, juĹź nawet czasami zapominam, Ĺźe mam wĂłzek z boku. Nigdy nie jeĹşdziĹem sprzÄtem ze sztywnym wĂłzkiem wiÄc ciÄĹźko mi coĹ powiedzieÄ.
No brawo, jest drugi 3 letni motocyklista i to tak blisko, bo my mieszkamy w Babicach.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum