Mam na imię Janusz. Mieszkam pod Raciborzem. Moją przygodę z dwoma kółkami zacząłem w 2009 roku od ETZ 250. Od 2011 roku jestem posiadaczem Hondy NT 650 Deauville. Tego roku został doczepiony wózek boczny dla mojego 3 letniego syna, zagorzałego fana motocykli. Jeszcze raz wszystkich użytkowników forum serdecznie witam.
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 21:24
Witajcie zatem obaj motocykliści Bakcyla to się łapie w młodym wieku. Do dziś pamiętam jak z tatą na WFM-ce jeździłem trzymając się wielkiego chromowanego korka wlewu paliwa.
Witaj we właściwym miejscu. Ja z moim 3-latkiem jeżdżę przed sobą, a nauka nie idzie w las, bo ostatnio jak wybierał lampę do swojego pokoju, to spośród wielu propozycji wybrał, bez zastanowienia, właśnie lampę w kształcie motocykla (do znalezienia na alledrogo).
Lewa w górę.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Jak się jeździ? Coraz lepiej, już nawet czasami zapominam, że mam wózek z boku. Nigdy nie jeździłem sprzętem ze sztywnym wózkiem więc ciężko mi coś powiedzieć.
No brawo, jest drugi 3 letni motocyklista i to tak blisko, bo my mieszkamy w Babicach.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum