Wysłany: Sob Paź 27, 2012 17:05 Witam wszystkich posiadaczy Hondy NTV/NT
ChciaĹem wszystkich serdecznie powitaÄ jako nowy uĹźytkownik tego wspaniaĹego forum
A wiÄc coĹ o mnie i moim motocyklu, zacznÄ od tego drugiego, a wiÄc:
MaszynÄ nabyĹem wczoraj, jest w niej trochÄ do roboty, muszÄ zakupiÄ oryginalnÄ lampÄ, bĹotnik, kierunki bardziej klasyczne i parÄ drobiazgĂłw. OgĂłlnie jest to moja pierwsza japoĹska maszyna po przesiadce z Jawy 350TS.
A teraz coĹ o mnie, no to tak:
Mam na imiÄ Konrad, pochodzÄ z Mirowa (ĹlÄ skie).. MĂłj rocznik to 94, a wiÄc jestem mĹodym adeptem tego wspaniaĹego hobby jakim jest jazda na motocyklu, no cóş tu wiÄcej pisaÄ, to by byĹo chyba na tyle, jakby ktoĹ miaĹ jakieĹ pytania to ĹmiaĹo zadawaÄ.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 18:31
Witam.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
No mam trochÄ czasu na to, chcÄ jÄ doprowadziÄ do oryginalnego stanu, nie mogÄ siÄ doczekaÄ efektĂłw koĹcowych, no i rozpoczÄcia sezonu na nowym sprzÄcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum