Wysłany: Sob Paź 27, 2012 16:05 Witam wszystkich posiadaczy Hondy NTV/NT
Chciałem wszystkich serdecznie powitać jako nowy użytkownik tego wspaniałego forum
A więc coś o mnie i moim motocyklu, zacznę od tego drugiego, a więc:
Maszynę nabyłem wczoraj, jest w niej trochę do roboty, muszę zakupić oryginalną lampę, błotnik, kierunki bardziej klasyczne i parę drobiazgów. Ogólnie jest to moja pierwsza japońska maszyna po przesiadce z Jawy 350TS.
A teraz coś o mnie, no to tak:
Mam na imię Konrad, pochodzę z Mirowa (śląskie).. Mój rocznik to 94, a więc jestem młodym adeptem tego wspaniałego hobby jakim jest jazda na motocyklu, no cóż tu więcej pisać, to by było chyba na tyle, jakby ktoś miał jakieś pytania to śmiało zadawać.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 17:31
Witam.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
No mam trochę czasu na to, chcę ją doprowadzić do oryginalnego stanu, nie mogę się doczekać efektów końcowych, no i rozpoczęcia sezonu na nowym sprzęcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum