Wysłany: Czw Cze 28, 2012 19:24 "To tak się przedstawiam..." z Poznania
Tak po krótce - po pierwszym 1000 km na mojej nowej maszynce.
No, nie jest nowa - 2006 rocznik, import z Italii, ale wygląda i jeździ wspaniale.
Wracam na 2 kółka po ponad 4 letniej przerwie, kiedy to ze względów "organizacyjnych" pożegnałem się z ST1100 PanEuropean.
Wcześniej dosiadałem również: Intrudera, TwinSporta (Jawa:)) i oczywiście (ale to już dużo wcześniej) wspaniałego Komara '1965.
Deauvill'ka jest jednak najlepsza. Najbardziej optymalna i najwygodniejsza. Pasuje mi idealnie
WItam Was bardzo serdecznie.
Do zobaczenia w trasie!
Witaj . Życzę szerokości i lwy
Ale tak z ciekawości - napisz kilka słów porównania devi z st
w porównaniu tak na szybko: ST... (2001) wtedy może dlatego, że przesiadłem się z "małego" Intrudera - przerażała Zupełnie inna masa. Dla mnie - zupełnie inna pozycja w drodze, tutaj NT jest znacznie wygodniejsza, bardziej wyprostowana - mniej męcząca. W miejskim labiryncie - zwinniejsza w manewrowaniu.
W ST - do minusa i mimo wszystko, że odłączane kufry - teraz mi nic nie "telepie"
Deauvill'ka jest bardziej uniwersalna! Zjadz z asfaltu w odrobinę szutru i miękkiego piasku nie jest już tak uciążliwy i przy odrobinie zaangażowania - daje rade!
Wiadomo... znacznie mniej koni - ale to nie jest już najważniejsze.
No i stylistyka... Choć nowy ST też jest bardzo "ładny"
Pozdrawiam
K
[ Dodano: Czw Cze 28, 2012 23:10 ]
RadRas napisał/a:
Witaj jak już pojawił się nowy biker z Poznania to szykuje się wyjazd na Bike Island w sobotę jak masz ochotę daj znać wyjazd około 9.30.
Ochotę mam wielką (będzie gorąco), ale wiozę w sobotę rodzinkę na tydzień ich wakacji - a mojego spokoju
Może neastępnym razem... mam nadzieję. Dzięki za zaproszenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum