pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 07:14 NIE ODPALA
Radźcie.
NTVka stała grzecznie przez 2 tygodnie w garażu z kranikiem na ON jeśli ma to znaczenie,
dziś rano chciałem ruszyć a tu lipa. Rozrusznik kręci i nic.
Bak jest do połowy pełen. Musiałem wsiąść w samochód chociaż bardo tego dziś nie chciałem robić.
Symptomy które olewałem - po zimie miałem poczucie że strasznie dużo nawalczyłem się z nią zanim odpaliła. Czasem po kilku dniach też nie tak szybko jakbym sobie życzył.
Zgadza się ,po pierwsze sprawdż tak jak kolega sladek radzi,jeśli to by nie pomogło to sprawdziłbym świece (świeca dużo powie ,jeśli wie się co mówi )
U mnie nawalił stycznik od rozrusznika ale już po problemie...
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 10:51
Dzięki panowie,
po kilkukrotnych doładowaniach udało się odpalić. Gość z serwisu wspominał o być może brudnej dyszy ssania. Naładowałem go solidnie we wtorek i dziś rano od pierwszego pstryknięcia. Znaczy pewnie aku nie trzyma. Dziś dałem go chłopakom w serwisie, mają przczyścić gaźniki, sprawdzić aku i ogólnie poprzeglądać.
Jutro napiszę co stwierdzono.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum