Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 18:16
ZĹy przykĹad .
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 22:45
Tanie a czesto polskie nie znaczy zĹe kurteczka Funta kosztuje 450 zĹ spodenki 350 zĹ kask PROBBEIKER 200 zĹ rekawice PROBBEIKER 100 zĹ buty PROBBEIKER 150 zĹ to razem 1250 zĹ i jestem szczesliwy i uwaĹźam ze wiecej nie potrzeba .To jest poĹÄ czenie rozsadnej ceny z przyzwoitÄ jakoĹciÄ , a najwaĹźniejsze Ĺźe nowe i z gwarancjÄ i serwisem pogwarancyjnym w razie gleby czy rozdarcia.
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 04:04
Wybacz ale kask za 200zĹ ....... Rozumiem reszta - ok.Da siÄ ĹźyÄ.Ale kask ? RĂłwnie dobrze to moĹźna w nocniku na gĹowie jeĹşdziÄ - ochrona ta sama.
Easy-rider [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 10:05
DokĹadnie kask za 200zĹ to musi byÄ padlina. MiaĹem okazje jechaÄ w kasku PROBIKER i czuĹem siÄ tak jak bym tego kasku wcale nie miaĹ. WiaĹo w nim strasznie,szumiaĹo z kaĹźdej strony - coĹ okropnego.
kurakijczyk [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 17:38
Ja mam AGV K2 malowanie VR i mi sie super w nim Ĺmiga
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 00:31
Probbeiker to uvex robiony przez uvexa w chinach na formach starych modeli i nawet jest sprzedawany przez tych samych dystrybutorĂłw . Panowie ja jeĹźdze i jest ok ,mĂłj kolega ma Airocha i powiedziaĹ Ĺźe jak by mĂłgĹ zamieniÄ to odrazu by to zrobiĹ. dlatego pozostawiam to ocenie subiektywnej poza tym czytaĹem Ĺźe w zatyczkach jeĹşdzicie a ja nie musze bo w kasku probbeikera sÄ wnÄki na sĹuchawki i ja przy 140 muzyczki sĹucham lub rozmawiam z ĹźonÄ przez interkom . Dlatego polecam wam nadal kupujcie drogie super kaski .
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 01:37
Ja w stoperach nie jeĹźdĹźÄ - nie widzÄ takiej potrzeby a co do sĹuchawek w uszach to jest to (jak dla mnie) pomysĹ kretyĹski ( chodzi o sĹuchanie muzyki a nie o interkom).
Stopery to nie jakieĹ tam kawaĹki gumy tylko specjalnie uformowany materiaĹ tĹumiÄ cy okreĹlone czÄstotliwoĹci.Zadaniem stoperĂłw jest tĹumienie zbÄdnych szumĂłw przy jednoczesnym przepuszczaniu dĹşwiÄkĂłw tak waĹźnych do bezpiecznej jazdy ( czyli klaksony,syreny samochodĂłw uprzywilejowanych itp.).WsadzajÄ c sobie w uszy sĹuchawki i puszczajÄ c muzykÄ tĹumisz wszystkie czÄstotliwoĹci co stwarza zagroĹźenie.
P.S.JeĹźeli dobrze pamiÄtam to uĹźywanie sĹuchawek do sĹuchania muzyki podczas prowadzenia pojazdu jest karane mandatem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum