Wysłany: Wto Maj 22, 2012 20:15 CzoĹem wszystkim.
CzoĹem.
Starym obyczajem chcÄ siÄ z Wami przywitaÄ.
Jestem na razie osobÄ szukajÄ cÄ swojego wymarzonego motocykla. Dlatego tu siÄ znalazĹem.
Mam nadziejÄ, Ĺźe pomoĹźecie mi w wyborze jak i w sprawach technicznych poniewaĹź jestem zupeĹnie zielony
OgĂłlnie to turystyk mnie najbardziej interesuje. Ale mam kilku faworytĂłw. Honda CB500 jak wszystkim wiadomo motocykl na poczÄ tek. NiektĂłrzy mĂłwiÄ , Ĺźe szybko siÄ nudzi i radzÄ kupiÄ coĹ wiÄkszego. MyĹlaĹem o CB750 Seven Fifty. TrochÄ ciÄĹźki. MoĹźe jakieĹ enduro turystyczne ? Ale jestem kurdupel (170cm) i pewnie tylko paluszkami ziemiÄ bym dotykaĹ. JeĹźeli w ogĂłle bym dotknÄ Ĺ Honda NTV Deauville 650 to takie uĹrednienie wymienionych sprzÄtĂłw
Sam juĹź nie wiem Gdyby czĹowiek wygraĹ w totolotka to teĹź inaczej byĹoby
markali napisał/a:
CzeĹÄ! Fajna wyprawa!
DziÄki wielkie. Tylko duĹźo czasu zajmuje przemieszczanie siÄ. Dlatego motocykl
Groda, sam szukam cebuli dla dziewczyny. Jest tak jak mĂłwisz, najlepiej byĹo by mieÄ w garaĹźu kilka motocykli ale zwykle trzeba siÄ zdecydowaÄ na jeden. Ja bym na poczÄ tek nie braĹ motocykla z owiewkami jak Deauville, taniej wychodzi przy wywrotce, a jak mocniej wywiniesz to prawdopodobieĹstwo dalszej jazdy jest wiÄksze nie obudowanym motocyklem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum