Starym obyczajem chcę się z Wami przywitać.
Jestem na razie osobą szukającą swojego wymarzonego motocykla. Dlatego tu się znalazłem.
Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze jak i w sprawach technicznych ponieważ jestem zupełnie zielony
Ogólnie to turystyk mnie najbardziej interesuje. Ale mam kilku faworytów. Honda CB500 jak wszystkim wiadomo motocykl na początek. Niektórzy mówią, że szybko się nudzi i radzą kupić coś większego. Myślałem o CB750 Seven Fifty. Trochę ciężki. Może jakieś enduro turystyczne ? Ale jestem kurdupel (170cm) i pewnie tylko paluszkami ziemię bym dotykał. Jeżeli w ogóle bym dotknął Honda NTV Deauville 650 to takie uśrednienie wymienionych sprzętów
Sam już nie wiem Gdyby człowiek wygrał w totolotka to też inaczej byłoby
markali napisał/a:
Cześć! Fajna wyprawa!
Dzięki wielkie. Tylko dużo czasu zajmuje przemieszczanie się. Dlatego motocykl
Groda, sam szukam cebuli dla dziewczyny. Jest tak jak mówisz, najlepiej było by mieć w garażu kilka motocykli ale zwykle trzeba się zdecydować na jeden. Ja bym na początek nie brał motocykla z owiewkami jak Deauville, taniej wychodzi przy wywrotce, a jak mocniej wywiniesz to prawdopodobieństwo dalszej jazdy jest większe nie obudowanym motocyklem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum