Wysłany: Pon Sty 05, 2009 14:32 Witam wszystkich motonitów
Cześć. Na imię mam Tomek.Aktualnie posiadam Hondę ntv z 1994r. Motocyklem tym jeżdżę 5 lat. Poznałem jego dobre i złe stony. Zrobiłem na nim ok. 50 tyś. kilometrów po naszym kraju i zagranicą.Postanowiłem zarejestrować się na tym forum, by pogłębić więdzę o tym motocyklu. W razie ewentualnych problemów służę pomocą. Pozdrawiam.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 00:07
Witam.
Czyżbyś był nie tylko fanem NTV-ek, ale też książek Longina Jana Okonia i stąd ten nick?
Pozdrowienia
TECUMSEH [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 11:48
Witam. Odpowiadając w kolejności na pytania; Drogi Killu nie ma idealnego motocykla, dlatego też adaptujemy pod własne potrzeby sprzęt na jaki nas stać i jaki jest najmilszy naszym upodobaniom. Jeżeli masz problem, proszę o konkrety. W miarę swoich skromnych możliwości odpowiem. Odpowiadając zaś na pytanie SzrotRidera;- tak jestem czytelnikiem tego autora. Od dziecka byłem zafascynowany kulturą plemion indiańskich. Ich sposobem życia, wolnością i wolą przetrwania.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 18:44
I ja również witam Cię Tomku w naszym Gronie.
Waldek
Jędrek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum