Wysłany: Pon Sty 05, 2009 14:32 Witam wszystkich motonitĂłw
CzeĹÄ. Na imiÄ mam Tomek.Aktualnie posiadam HondÄ ntv z 1994r. Motocyklem tym jeĹźdĹźÄ 5 lat. PoznaĹem jego dobre i zĹe stony. ZrobiĹem na nim ok. 50 tyĹ. kilometrĂłw po naszym kraju i zagranicÄ .PostanowiĹem zarejestrowaÄ siÄ na tym forum, by pogĹÄbiÄ wiÄdzÄ o tym motocyklu. W razie ewentualnych problemĂłw sĹuĹźÄ pomocÄ . Pozdrawiam.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 00:07
Witam.
CzyĹźbyĹ byĹ nie tylko fanem NTV-ek, ale teĹź ksiÄ Ĺźek Longina Jana Okonia i stÄ d ten nick?
Pozdrowienia
TECUMSEH [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 11:48
Witam. OdpowiadajÄ c w kolejnoĹci na pytania; Drogi Killu nie ma idealnego motocykla, dlatego teĹź adaptujemy pod wĹasne potrzeby sprzÄt na jaki nas staÄ i jaki jest najmilszy naszym upodobaniom. JeĹźeli masz problem, proszÄ o konkrety. W miarÄ swoich skromnych moĹźliwoĹci odpowiem. OdpowiadajÄ c zaĹ na pytanie SzrotRidera;- tak jestem czytelnikiem tego autora. Od dziecka byĹem zafascynowany kulturÄ plemion indiaĹskich. Ich sposobem Ĺźycia, wolnoĹciÄ i wolÄ przetrwania.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 18:44
I ja rĂłwnieĹź witam CiÄ Tomku w naszym Gronie.
Waldek
Jędrek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum