Bierkoff, ja sam kupiłem tankbag i był solidnie wykonany, odpinany plecak, szelki, pokrowiec przeciwdeszczowy , mapnik. Sam zobaczysz ! Swój odsprzedałem zanim zdążyłem wypróbować , ale na baku siedzi świetnie
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Pomógł: 4 razy Wiek: 69 Dołączył: 12 Maj 2011 Posty: 132 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 22:09
Generalnie jestem zadowolony, ale nie byłbym sobą gdybym się do czegoś nie przyczepił:
1. Pokrowiec przeciwdeszczowy jest za luźny dla małej pojemności i podczas jazdy (używamy go tylko w deszczu) łapie wiatr i podnosi się do góry , ale nie spada - na pewno jest ok dla trybu powiększonej pojemności.
2. Uwaga na zamki głównej "pokrywy" - musiałem lekko ścisnąć kombinerkami jeden suwak bo się zamek rozjeżdżał.
3. Bez pokrowca szybko nasiąka wodą - ale po to właśnie jest pokrowiec
Za to trzyma się zbiornika jak żaba drzewa. Przetestowany w wakacje na trasie 3300km, zawsze jednak w wersji niskiej - mała pojemność wystarczała. Kupiłbym jeszcze raz.
Wydaje mi się, że rok temu kosztował 99zł
Pozdrawiam.
Piotr
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 23 Skąd: Kraków / Żory
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 19:59
Grzechu, dzięki za fotkę! nawet trafiłeś w mój kolor motocykla rozumiem, że torba ma regulację pojemności? Bo na stronie lidlowej nic o tym nie piszą. A tak na oko to ile litrów mieści ten tankbag?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum