Bierkoff, ja sam kupiĹem tankbag i byĹ solidnie wykonany, odpinany plecak, szelki, pokrowiec przeciwdeszczowy , mapnik. Sam zobaczysz ! SwĂłj odsprzedaĹem zanim zdÄ ĹźyĹem wyprĂłbowaÄ , ale na baku siedzi Ĺwietnie
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
rĂłwnieĹź potwierdzam ten produkt spisaĹ siÄ w zeszĹym sezonie i trochÄ ze mnÄ pojeĹşdziĹ i byĹ znacznie zapakowany. Dobrze trzyma siÄ zbiornika.
Polecam
Pomógł: 4 razy Wiek: 70 Dołączył: 12 Maj 2011 Posty: 132 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 22:09
Generalnie jestem zadowolony, ale nie byĹbym sobÄ gdybym siÄ do czegoĹ nie przyczepiĹ:
1. Pokrowiec przeciwdeszczowy jest za luĹşny dla maĹej pojemnoĹci i podczas jazdy (uĹźywamy go tylko w deszczu) Ĺapie wiatr i podnosi siÄ do gĂłry , ale nie spada - na pewno jest ok dla trybu powiÄkszonej pojemnoĹci.
2. Uwaga na zamki gĹĂłwnej "pokrywy" - musiaĹem lekko ĹcisnÄ Ä kombinerkami jeden suwak bo siÄ zamek rozjeĹźdĹźaĹ.
3. Bez pokrowca szybko nasiÄ ka wodÄ - ale po to wĹaĹnie jest pokrowiec
Za to trzyma siÄ zbiornika jak Ĺźaba drzewa. Przetestowany w wakacje na trasie 3300km, zawsze jednak w wersji niskiej - maĹa pojemnoĹÄ wystarczaĹa. KupiĹbym jeszcze raz.
Wydaje mi siÄ, Ĺźe rok temu kosztowaĹ 99zĹ
Pozdrawiam.
Piotr
Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 23 Skąd: Kraków / Żory
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 19:59
Grzechu, dziÄki za fotkÄ! nawet trafiĹeĹ w mĂłj kolor motocykla rozumiem, Ĺźe torba ma regulacjÄ pojemnoĹci? Bo na stronie lidlowej nic o tym nie piszÄ . A tak na oko to ile litrĂłw mieĹci ten tankbag?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum