Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 21:44
No witaj Michał, nareszcie!!!
My tu już obrabiamy Ci zaocznie tyłek od długiego czasu, wzdychając do zdjęć z Mongolii, kostek na felgach NTV-ki, łańcuchów zimowych na kołach czy dodatkowych światełek.
Co tu więcej pisać. Wrocław wita Wrocław!!! Dobrze mieć Cię tutaj!:)
Pozdrawiam!
Borys
P.S. Aaaa... i pozdrowienia dla tego co się po jajcach drapie (Filmik z MotoAmeryki Akt I genialny)
P.S. II Kiedy będziecie coś grali we Wrocku? Wpadłbym chętnie posłuchać!
Witam serdecznie. Z pewnością przy ognisku na zlocie byłoby o czym opowiadać bo takie wyprawy to masa doświadczeń i ciekawych historii. Postaraj sie więc zaszczycić nas swoją obecnością
Pomógł: 8 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 19:06
sorock, Myślę, że na Łojach trzeba będzie specjalny wieczór podróżniczy zorganizować, na którym będziesz uraczał Nas swoimi opowieściami przy blasku ogniska.
sorock, Myślę, że na Łojach trzeba będzie specjalny wieczór podróżniczy zorganizować, na którym będziesz uraczał Nas swoimi opowieściami przy blasku ogniska.
Właśnie rozpoznałem temat Łojów (Łoji?) i z żalem potwierdzam moją nieobecność w tym czasie w kraju. Zgodnie z planem z NTVem w kroczu i dłoniach będę wtedy przemierzał Monument Valley na granicy Arizony i Utah...
I to w pewien sposób niweluje powyższy żal
Macie jekieś jesienne edycje zlotów? Długie wieczory sprzyjają wieczorkom opartym o wyświetlane materiały, snucia o przygodach, kontemplację często pozornie zdalnych klimatów...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 22:49
Zloty nasze są zawsze pod namiotem a jesienią pogoda może być mało przewidywalna. Zimno a dziewczyn mało to kto ma nas rozgrzewać. No może Duch Puszczy ale po nim jechać się nie da a i głowa boli jak się posmakuje za dużo. nie wspomnę, że poniewiera okrutnie. Generalnie jest jak kobieta, niby słodziutki i milutki a swoje i tak zrobi. Ci co byli w tamtym roku pewnie wszystko potwierdzą.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Mar 24, 2012 21:51
Ba jak Masz pamiętać jak Pilnowałeś motura aby Ci części nie zarąbali. Przydybałeś towarzystwo jak Ci lagi już rozebrali Przecież chętnych stało pewnie z dziesięciu.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum