Wysłany: Pon Mar 19, 2012 17:58 SoRock z MotoJarów odnalazł wreszcie polskie forum NTV!
Opowiem szybko jak było:
Gdy kupiłem w 2004 moją pierwszą NTVkę szukałem polskiego forum jej poświęconego, ale bezskutecznie. Znalazłem jedynie dość ciekawe forum londyńskich kurierów, którzy, jak zapewne wiecie, bardzo sobie cenią tę maszynę.
Stwierdziłem, że tak doskonały i użytkowy produkt zapewne po prostu nie wymaga specjalnego forum poświęconego jego marce. I w takiej świadomości trwałem do niedawna.
W międzyczasie rozwinąłem dzięki NTVce swoją pasję podróżniczą, o której, jak widzę, już trochę na tym forum było wspominane. Bardzo mnie to cieszy.
Moje NTVy:
1. 1997 obecnie garażuje w San Diego, Kalifornia. Najpierw jeździł po Europie. Potem był w Mongolii, Chicago, na Alasce, a teraz szykuje się na podbój płd-zach. Stanów USA.
2. 1995 kupiony jako "klon" 1-ki aby służył na miejscu (Wrocław) do większych i mniejszych wypadów oraz dojazdów do pracy.
Dla porządku podam adres, gdzie są relacje, galerie i filmy poświęcone m.in. moim podróżom na NTV:
www.motojary.com
Moją "specjalizacją" jest robienie filmów z wypraw. Tutaj znajdziecie wszystkie moje publikacje:
http://vimeo.com/user2431846
Powrót do historii pojawienia się tu: No i nagle na Targach motocyklowych we wrocławiu (w zeszłym tygodniu) podchodzi do mnie Borys: gadka i zaprasza na forum.
Zatem tyle. Mam nadzieję, że będę mógł w jakiś sposób wzbogacić Wasze forum moim zaistnieniem. Służę pomocą w szczególności w zakresie organizacji dużych wypraw
Borys wspomniał mi o zlotach, jakie organizujecie. Może kiedyś uda się poznać Was w większym gronie osobiście?
Z góry przepraszam jeśli nie będę mega aktywny forumowo. Z pewnością mogę obiecać mega aktywność w siodle NTVa!
Witaj! Śledziłem w przerwie między sezonami Wasze podróże bliższe i dalsze.
Z wyprawy do Mongolii zainteresował mnie temat wymiany opon na typowo terenowe.
Ciekaw jestem wyników i wniosków z tego eksperymentu.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie.
Wierzę, że moje relacje z wypraw będą dla Was przede wszystki źródłem inspiracji (albo i antyinspiracji! ).
Tak było, kiedy ja oglądałem relacje innych zanim sam zabrałem się do roboty
I tak pozostało do dziś.
pappuu napisał/a:
Witaj! Śledziłem w przerwie między sezonami Wasze podróże bliższe i dalsze.
Z wyprawy do Mongolii zainteresował mnie temat wymiany opon na typowo terenowe.
Ciekaw jestem wyników i wniosków z tego eksperymentu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum