Wysłany: Sro Mar 07, 2012 21:10 Gdzie sprawdzić moto w Rzeszowie ?
Witam
Zamierzam w sobotę wybrać się do Rzeszowa po upragniony motocykl (oczywiście Deauville)
http://allegro.pl/honda-d...154766415.html. Cena całkiem przyjemna. Jest tylko jedno ale. Jestem początkujący więc wiedza marna. W związku z tym potrzebuję sprawdzić moto w jakimś serwisie w Rzeszowie. Czy możecie mi coś polecić gdzie się znają i powiedzą prawdę. Cena takiej przyjemności nie jest szczególnie ważna (oczywiście w granicach rozsądku). Jeżeli coś wiecie w temacie to piszcie proszę
Gdzie sprawdzić nie wiem, bo świeżak jestem w temacie ale proponuję Ci zapytać na podkarpackie2oo jest tam kilku mechaników.
Ewentualnie zapytaj np. w Banzai Motorbike albo w RingRoad, namiary znajdziesz w necie.
Witam.
Zadzwoń na nr 665390202 lub 178548491. Dawniej mieli autoryzację Hondy, sam tam dzwoniłem 24.02 jak kupowałem swoją Devillkę. Pierwszy to kierownik warsztatu a drugi to sklep. Salon mają gdzieś na obwodnicy dużej, chyba naprzeciw salonu VW, Ford
Może coś pomyliłem z nr bo odczytuję je z telefonu jak wybrane i niestety nie mam ich wpisanych pod firmą.
Jest jeden problem terminy są masakryczne 2-3 tyg. Jak pytałem o zakres to sporo. koszt chyba 350 zł.
Jeżeli źle podałem to z góry przepraszam, ale tylko tak mogę pomóc.
_________________ Darek
Honda NT 650 Deauville 2005 r
MZ 250 1982
Opel Zafira 2.0 DTH 2003
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum