Wysłany: Sro Mar 07, 2012 21:10 Gdzie sprawdziÄ moto w Rzeszowie ?
Witam
Zamierzam w sobotÄ wybraÄ siÄ do Rzeszowa po upragniony motocykl (oczywiĹcie Deauville)
http://allegro.pl/honda-d...154766415.html. Cena caĹkiem przyjemna. Jest tylko jedno ale. Jestem poczÄ tkujÄ cy wiÄc wiedza marna. W zwiÄ zku z tym potrzebujÄ sprawdziÄ moto w jakimĹ serwisie w Rzeszowie. Czy moĹźecie mi coĹ poleciÄ gdzie siÄ znajÄ i powiedzÄ prawdÄ. Cena takiej przyjemnoĹci nie jest szczegĂłlnie waĹźna (oczywiĹcie w granicach rozsÄ dku). JeĹźeli coĹ wiecie w temacie to piszcie proszÄ
Gdzie sprawdziÄ nie wiem, bo ĹwieĹźak jestem w temacie ale proponujÄ Ci zapytaÄ na podkarpackie2oo jest tam kilku mechanikĂłw.
Ewentualnie zapytaj np. w Banzai Motorbike albo w RingRoad, namiary znajdziesz w necie.
Witam.
ZadzwoĹ na nr 665390202 lub 178548491. Dawniej mieli autoryzacjÄ Hondy, sam tam dzwoniĹem 24.02 jak kupowaĹem swojÄ DevillkÄ. Pierwszy to kierownik warsztatu a drugi to sklep. Salon majÄ gdzieĹ na obwodnicy duĹźej, chyba naprzeciw salonu VW, Ford
MoĹźe coĹ pomyliĹem z nr bo odczytujÄ je z telefonu jak wybrane i niestety nie mam ich wpisanych pod firmÄ .
Jest jeden problem terminy sÄ masakryczne 2-3 tyg. Jak pytaĹem o zakres to sporo. koszt chyba 350 zĹ.
JeĹźeli Ĺşle podaĹem to z gĂłry przepraszam, ale tylko tak mogÄ pomĂłc.
_________________ Darek
Honda NT 650 Deauville 2005 r
MZ 250 1982
Opel Zafira 2.0 DTH 2003
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum