Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 16:04
Cześć Wojtek , też ok 40tki wróciłem do motocykli. Mnie urzekła NTVka bo akurat się nawinęła za kasę , którą i moja żona z bólami przeżyła . Kobity wszystkie młode i starsze są trochę zazdrosne o te nasze cacka
Motocykl na pewno odmładza jeno później trzeba się dobrze ubierać co by reumatyzmu się nie nabawić
To jest zgodne z powiedzeniem "Głowa siwieje , a d..a szaleje" . Moja powiedziała że na Devi nie będzie ze mną jeździć i dlatego kupiła mi Goldaska i teraz jeździ ze mną laska
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Pewnie że można,z takiej mieścinki między Elblągiem a Olsztynem,Morąg.Swoją drogą nie wiem czy znasz ścieżkę Ostróda - Morąg,typowo pod motor,szkoda że ruch spory.Pamiętam że od Olsztyna w stronę Mrągowa tez jest świetnie ,ale dawno tam nie byłem.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Wto Lis 29, 2011 09:19
pieniek napisał/a:
Pewnie że można,z takiej mieścinki między Elblągiem a Olsztynem,Morąg.Swoją drogą nie wiem czy znasz ścieżkę Ostróda - Morąg,typowo pod motor,szkoda że ruch spory.Pamiętam że od Olsztyna w stronę Mrągowa tez jest świetnie ,ale dawno tam nie byłem.
Jestem codziennie w Ostródzie. Najlepsza ścieżka w okolicy to moim zdaniem Olsztynek-Jedwabno-Szczytno. W nowym sezonie możemy oblatać rejony.
No cóż, koledzy juz wszystko powiedzieli więc mi pozostaje sie tylko przywitać. Powodzenia kolego i wiele radości z jazdy po zakupie jedynego słusznego motocykla :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum